Solucions integrals a la fabricació de petites estructures metàl·liques

Manipulacions metàl·liques

Tecnologia


Empresa

Balsells Manipulacions Metàl·liques


Balsells som una empresa dedicada a la producció de petites estructures metàl·liques en acer, acer inoxidable i/o alumini.
Treballem tant en grans sèries com al detall  i ens adaptem a les necessitats dels nostres clients assessorant-los i donant-los suport en el disseny dels seus productes.
Els nostres processos passen pel tall, el corbat, el premsat, el plegat, el conformat, el punxonat i la soldadura amb acabats de gran qualitat.

La nostra empresa

Amb més de 150 anys d'història hem sabut, a cada generació, adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients per oferir-los productes de qualitat a un preu competitiu.


Origens

L'any 1850 neix Ferreria Balsells, una empresa familiar dedicada a la producció de petites estructures metàl·liques en ferro, acer inoxidable, alumini, coure i llautó.

Instal·lacions

Avui Balsells disposa d'una nau de 900 m2 situada a Castellbisbal, on posa els seus coneixements al servei dels seus clients, elaborant peces metàl·liques a través d'un procés que és el fruit de més d'un segle d'experiència acumulada juntament amb la millora contínua i l’ús de noves tecnologies.


La nostra qualitat, reconeguda

El rigor dels processos de producció de Balsells ha estat reconegut i certificat amb la norma ISO a la Qualitat Empresarial.

Servei de transport

El treball de Balsells no s'acaba fins que s'ha efectuat el lliurament puntual del producte al nostre client, en el termini requerit i en perfectes condicions, a través del transport de l'empresa.

Contacti amb nosaltres!

A través del nostre formulari de contacte es pot posar en contacte amb nosaltres.